Leiderdorp, 36 sociale huurwoningen in project Bij de Zijl

Rijnhart Wonen en Engelendaal Grondexploitatie BV, een samenwerking tussen Did Vastgoedontwikkeling en Vink Bouw, tekenden op 8 februari voor de realisatie van 36 sociale huurwoningen op de voormalige ROC locatie in Leiderdorp. De woningen zijn onderdeel van het nieuwbouwproject ‘Bij de Zijl’, dat 182 huur- én koopwoningen omvat.

Diemen, The Post

Op 29 januari jl. zijn we gestart met de verkoop van de woningen van The Post in Diemen. Tijdens de druk bezochte verkoopmanifestatie was het verkoopteam druk met het beantwoorden van alle vragen van geïnteresseerden en het uitreiken van alle informatie.

Anne Hos versterkt vanaf 15 januari Did Vastgoedontwikkeling

Anne (30) treedt in dienst als vastgoedontwikkelaar bij Did Vastgoedontwikkeling uit Utrecht. Het team wordt versterkt vanwege de toename van het aantal ontwikkelposities en de groei ambities van Did Vastgoedontwikkeling.

Purmerend, Zuiderterras

In 2018 start de bouw van 34 koopappartementen in Kop West. De appartementen, variërend tussen 40 en 120 m2, zijn bedoeld voor verschillende doelgroepen, van starters tot senioren. Woensdag 29 november ondertekenden wethouder Hans Krieger en Marleen van den Broek en Ed Heijstee namens Did Vastgoedontwikkeling BV de koopovereenkomst voor de bouwgrond.