Lelystad, De Cornelis

concept_1756_werkeiland_e13_07

Op de plek waar Lelystad ooit is ontstaan, Werkeiland, met vrij uitzicht over het Markermeer, worden 22 luxe appartementen ontwikkeld. Het gebouw is ontworpen door architectenbureau Dinant uit Amsterdam. Het gebouw is markant en torent boven het water uit. Als herkenningspunt is het van veraf te zien. Met de jachthaven voor de deur stapt u zo uw boot in en vaart u het Markermeer op richting Amsterdam of Friesland. De omliggende woningen stammen uit die tijd en hebben de charme van leuke, kleine huisjes. En ook de Oostvaardersplassen, de rust van de polder en het gemak van de stad heeft u om de hoek. Bij de jachthaven zijn restaurants gevestigd en heeft u uitstekende horeca met een gezellig terras voor de deur. Een perfecte plek om comfortabel en sfeervol te wonen.

Bij het ontwerp- en ontwikkelproces is de klant in een vroeg stadium betrokken. De appartementen hebben een woonoppervlak variërend van 80 tot 115 vierkante meter. Er is één eigen parkeerplaats in de half verdiepte parkeergarage bij het appartement. Daarnaast is er voldoende parkeerruimte voor bezoekers.

In december 2016 is de verkoop gestart. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Geïnteresseerd? Ga naar onze website: http://www.decornelis.nl.

Did Vastgoedontwikkeling treedt in opdracht van Bouwbedrijf M.J. de Nijs op als gedelegeerd ontwikkelaar.

[RVW1]Link naar website: www.decornelis.nl