Verhuur CAN M1 in Amsterdam-Noord gestart!

M1 huurwoningen Amsterdam Noord

Ben je op zoek naar een ruim en comfortabel appartement in Amsterdam? In Centrum Amsterdam Noord (CAN) wordt de CAN M1 Toren gerealiseerd. De CAN M1 telt negentien verdiepingen met negentig vrije sector huurappartementen. De verhuur is zaterdag 16 november feestelijk van start gegaan.

De CAN M1 Toren krijgt ruime appartementen met woonoppervlakten van 74 tot 113 vierkante meter. Alle appartementen hebben twee slaapkamers, een luxe keuken met Siemens apparatuur, een comfortabele badkamer en een buitenruimte. De huurprijzen beginnen bij 800 euro per maand, exclusief parkeerplaats (50 euro per maand) en exclusief een voorschot voor de servicekosten (45 euro per maand). Het gebouw is nog in aanbouw. De oplevering wordt in april 2014 verwacht.

Start verhuur
Op zaterdag 16 november is de verhuur van start gegaan. De modelwoning is geopend. Meer informatie over het project is te vinden op www.hurenincan.nl.

Groen en gevarieerd
Amsterdam-Noord heeft veel te bieden. Het is de grootste en meest gevarieerde wijk van Amsterdam. Bovendien is Noord het groenste stadsdeel van Amsterdam. CAN wordt begrensd door het Baanakkerspark, de Waddendijk en het Noord-Hollands Kanaal. In het midden bevindt zich winkelcentrum Boven ’t IJ, dat ook op zondag open is. Daarnaast is er in Noord een ruime keus aan kinderopvang, basisscholen en voortgezet onderwijs. Via de Leeuwardersweg (S116) heb je direct aansluiting op de Ring (A10). Ga je liever de andere kant op? Via de IJ-tunnel zit je binnen tien autominuten in het centrum van Amsterdam. Daarnaast zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Meer informatie?