Over Ons

Wij zijn een ondernemend bedrijf bestaande uit een team van ervaren vastgoed- en gebiedsontwikkelaars. Wij ontwikkelen projecten voor eigen rekening en risico en treden ook op als gedelegeerd ontwikkelaar.

Wij zeggen niet alleen dat het anders moet, maar wij doen het ook anders. Wij verbinden toekomstige gebruikers met het project en de plek. Om dit mogelijk te maken hebben wij het vastgoedproces radicaal veranderd. Wij stappen namelijk af van het traditionele volgtijdelijke proces: vanaf het begin starten wij het commerciële-, plantechnische- en besluitvormingsproces en laten dit parallel lopen. Dit doen wij door vanaf het begin een nauwe samenwerking te hebben met alle, bij het vastgoedproces betrokken, partijen: de (toekomstige) eigenaar, gemeente, ontwerper en de aannemer.

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij ontwikkelen onder andere concepten die inspelen op de maatschappelijke trends. Een goed voorbeeld hiervan is ons concept Wonen is Meervoud: een woonvorm waarin wij inspelen op het gezond en vitaal oud worden.

Alle deskundigheid en ervaring benodigd voor vastgoedprojecten, van begin tot eind, zijn bij ons aanwezig. Transparantie, scherpte, realistische verdienmodellen en gunnen zitten bij ons in het basispakket.

Did Vastgoedontwikkeling werkt volgens de NEPROM-gedragscode

Ons privacystatement kunt u vinden op:
20180523 Privacy statement – Did Vastgoedontwikkeling BV