Over ons

André de Reus

"Ik heb een fascinatie voor de stad en stedelijke ontwikkeling. Het creëren van goede gebouwen en plekken in de stad is een weerbarstig en tijdrovend proces. Ik steek er echter met alle plezier mijn energie in. Dat doe ik met de overtuiging dat bewoners, gebruikers en eigenaren het resultaat waarderen. Als dat de impact is van mijn inspanningen dan is dat de beste beloning denkbaar."

André de Reus

Anne Hos

"Mijn gedrevenheid op het gebied van sport gebruik ik ook in mijn werk als ontwikkelaar: grenzen verleggen, lef tonen en nieuwe dingen leren. Door denken in mogelijkheden en het stellen van de juiste vragen streef ik ernaar om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op die manier draag ik met veel enthousiasme bij aan het ontwikkelen van plannen waar mensen graag willen zijn."

Anne Hos

Ed Heijstee

"Vastgoedontwikkeling is net als mijn hobby wielrennen: zonder een goede ploeg ben ik nergens. Niet opgeven en eraan blijven hangen. Om te winnen moet ik precies op het goede moment demarreren. Als ik ga, ga ik volle bak en kijk ik niet meer om."

Ed Heijstee

Elly de Boer

“Mijn hart gaat sneller kloppen van helemaal in een opgave duiken en focus hebben op wat je wil. Dat doe ik door een mix van voelen, verbeelden en verzamelen van verhalen en informatie. Bij het zelf ontwerpen en laten bouwen van mijn eigen huis en tuin heb ik deze flow ook ervaren en dat geeft ontzettend veel voldoening en plezier”

Elly de Boer

Galtjo van Zutphen

"Vastgoedontwikkeling is net als koken: ik probeer met de beschikbare ingrediënten een heerlijke maaltijd te maken. Dat doe ik op basis van kennis en creativiteit bij het samenstellen van de gerechten. Samen met mijn tafelgenoten genieten van het diner, dat is mijn doel."

Galtjo van Zutphen

Gertjan van den Berg

"Bij vastgoedonwikkeling zie ik overeenkomsten met mijn hobby fotografie: ik beperk mij niet alleen tot het beeld dat ik door de lens zie, maar kijk juist buiten het kader om een nog mooier beeld te krijgen. Je kijkt samen naar het totaalbeeld en probert iets te creëren wat van toegevoegde waarde is voor de omgeving en waar mensen graag gebruik van maken."

Gertjan van den Berg

Luke Visser

"Ik vergelijk de vastgoedontwikkeling weleens met mijn sport voetbal. Door veel te trainen leg je de lat steeds hoger en ontdek je de sterke kanten van je teamgenoten. Zo probeer je elke wedstrijd, samen met het team het gewenste einddoel te bereiken. Om aan het eind van het seizoen als kampioenen met veel plezier en tevredenheid terug te kijken op de weg naar het kampioenschap."

Luke Visser

Marleen van den Broek

"'Getting things done’, samen de schouders eronder, nooit opgeven, oog blijven houden voor het eindresultaat maar flexibel blijven in de weg daar naar toe. En dat is precies waarom ik zo graag overal ter wereld rond fiets. Je weet uiteindelijk wel (ongeveer) waar je naar toe wilt maar je moet flexibel zijn om dat doel te bereiken."

Marleen van den Broek

Maritza Maduro

"Ik houd er van om steeds iets nieuws te leren. Dat kan een studie Mandarijn zijn of een opfriscursus Spaans, maar ook het eigen maken en implementeren van een nieuw financieel systeem, vind ik erg leuk. Bij Did Vastgoedontwikkeling krijg ik de mogelijkheid om mijzelf te blijven ontwikkelen, parallel aan de ontwikkeling van het bedrijf."

Maritza Maduro

Maya Sluyter

"Mijn filosofie met dressuur gebruik ik ook in mijn werk. Vanuit harmonie en geduld voel ik mij als directiesecretaresse als een spin in het web."

Maya Sluyter

Peter Rijsbergen

"Vastgoedontwikkeling is net als mijn favoriete sport: een dubbelspel bij tennis. Waar het soms lijkt op solistische prestaties, wordt er vaak alleen resultaat behaald bij een excellente teamprestatie. Samen met toekomstige bewoners of eindgebruikers creëren wij woningen en wijken waar mensen graag willen wonen, werken en verblijven."

Peter Rijsbergen

Wilbert de Rooij

‘’Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.’’ (Johan Cruijff) Een goed resultaat begint met een helder plan. Dit plan heeft betrekking op de spelopvatting, de kwaliteiten van het team en op de verwachting van het spelverloop. Door continu te anticiperen op elkaars handelen leg je de basis; door actief te participeren en initiatief te nemen beslis je de wedstrijd.

Wilbert de Rooij

DIDI PORTRETTEN DSC 3674

DID zijn wij

Wij zijn een ondernemend, flexibel en wendbaar bedrijf bestaande uit een team van ervaren en jonge vastgoed- en gebiedsontwikkelaars.

Wij leggen de lat hoger, zijn pragmatisch en zoeken de scherpte op in onze projecten. Wij kennen onze klanten persoonlijk en zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

quote

Wij vinden inspiratie in elke opgave die wij oppakken, omdat wij weten voor wie en met wie wij het doen: de eigenaren van de grond en de gebruikers van het vastgoed.

Did Vastgoedontwikkeling is lid van de NEPROM en werkt volgens de NEPROM-gedragscode.