Over ons

Wij zijn een ondernemend, flexibel en wendbaar bedrijf bestaande uit een team van ervaren en jonge vastgoed- en gebiedsontwikkelaars. Wij ontwikkelen projecten voor eigen rekening en risico en treden ook op als gedelegeerd ontwikkelaar.

Wij leggen de lat hoger, zijn pragmatisch en zoeken de scherpte op in onze projecten. Wij kennen onze klanten persoonlijk en zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Onze projecten komen tot stand in nauwe samenwerking met de toekomstige gebruikers, bewoners en omwonenden.

Wij vinden inspiratie in elke opgave die wij oppakken, omdat wij weten voor wie en met wie wij het doen: de eigenaren van de grond en de gebruikers van het vastgoed (de bewoners, winkeliers en ondernemers). Daar waar anderen stranden en opgeven brengen wij projecten verder.

Did Vastgoedontwikkeling is lid van de NEPROM en werkt volgens de NEPROM-gedragscode.

Onze Mensen

Ed Heijstee

Ed Heijstee

"Vastgoedontwikkeling is net als mijn hobby wielrennen: zonder een goede ploeg ben ik nergens. Niet opgeven en eraan blijven hangen. Om te winnen moet ik precies op het goede moment demarreren. Als ik ga, ga ik volle bak en kijk ik niet meer om."
Galtjo van Zutphen

Galtjo van Zutphen

"Vastgoedontwikkeling is net als koken: ik probeer met de beschikbare ingrediënten een heerlijke maaltijd te maken. Dat doe ik op basis van kennis en creativiteit bij het samenstellen van de gerechten. Samen met mijn tafelgenoten genieten van het diner, dat is mijn doel."
Marleen van den Broek

Marleen van den Broek

"Vastgoedontwikkeling is als musiceren in mijn orkest: samen zorgen dat het voor elkaar komt; 'getting things done!'. Soms op het scherpst van de snede, maar altijd met respect voor elkaars belangen. Verbinden, enthousiasmeren, nooit opgeven en samenwerken aan een mooi eindresultaat."
Maya Sluyter

Maya Sluyter

"Mijn filosofie met dressuur gebruik ik ook in mijn werk. Vanuit harmonie en geduld voel ik mij als directiesecretaresse als een spin in het web."
Peter Rijsbergen

Peter Rijsbergen

"Vastgoedontwikkeling is net als mijn favoriete sport: een dubbelspel bij tennis. Waar het soms lijkt op solistische prestaties, wordt er vaak alleen resultaat behaald bij een excellente teamprestatie. Samen met toekomstige bewoners of eindgebruikers creëren wij woningen en wijken waar mensen graag willen wonen, werken en verblijven."
André de Reus

André de Reus

"Ik heb een fascinatie voor de stad en stedelijke ontwikkeling. De stad is altijd in beweging. Houd je enige afstand, dan lijkt het bijna alsof het zich vanzelf vormt: organisch groeien. Uit ervaring weet ik dat het anders is. Het creëren van goede gebouwen en plekken in de stad is een weerbarstig en tijdrovend proces. Ik steek er echter met veel plezier mijn energie in. Wetende dat bewoners, gebruikers en eigenaren het resultaat waarderen en er decennia lang prettig wonen, werken of er rendement uit halen, is een enorme beloning."
Anne Hos

Anne Hos

"Mijn gedrevenheid op het gebied van sport gebruik ik ook in mijn werk als ontwikkelaar: grenzen verleggen, lef tonen en nieuwe dingen leren. Door denken in mogelijkheden en het stellen van de juiste vragen streef ik ernaar om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op die manier draag ik met veel enthousiasme bij aan het ontwikkelen van plannen waar mensen graag willen zijn."
Gertjan van den Berg

Gertjan van den Berg

"Bij vastgoedonwikkeling zie ik overeenkomsten met mijn hobby fotografie: ik beperk mij niet alleen tot het beeld dat ik door de lens zie, maar kijk juist buiten het kader om een nog mooier beeld te krijgen. Je kijkt samen naar het totaalbeeld en probert iets te creëren wat van toegevoegde waarde is voor de omgeving en waar mensen graag gebruik van maken."
Luke Visser

Luke Visser

"Ik vergelijk de vastgoedontwikkeling weleens met mijn sport voetbal. Door veel te trainen leg je de lat steeds hoger en ontdek je de sterke kanten van je teamgenoten. Zo probeer je elke wedstrijd, samen met het team het gewenste einddoel te bereiken. Om aan het eind van het seizoen als kampioenen met veel plezier en tevredenheid terug te kijken op de weg naar het kampioenschap."