DID zijn wij

Wij realiseren plekken waar mensen graag willen wonen, werken en verblijven. Dit doen wij altijd samen met toekomstige gebruikers,  bewoners en omwonenden. Zo creëren we duurzame en inspirerende leefomgevingen. Dat doen wij met een team van ervaren en jonge vastgoed- en gebiedsontwikkelaars.

Wij ontwikkelen projecten voor eigen rekening en risico en als gedelegeerd ontwikkelaar. Wij leggen de lat steeds hoger, zijn pragmatisch en zoeken de scherpte op in onze projecten. Wij gaan een uitdaging niet uit de weg en brengen projecten verder. Wij kennen onze klanten persoonlijk en zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

In al onze projecten gaan wij uit van het principe Gezond Wonen - Vitaal Leven. Wij zijn steeds meer bezig met bewust leven, voor onszelf én de wereld om ons heen. Wij ontwikkelen woningen en woonomgevingen waar mensen de vrijheid hebben om, samen of alleen, richting te geven aan de toekomst op een manier die bij hen past. Zo willen wij bijdragen aan de levenskwaliteit van mensen.

In onze werkwijze is meesterschap een belangrijk principe. Om vastgoed en gebieden te ontwikkelen, moeten wij ook onszelf blijven ontwikkelen. Dit doen wij door van elkaar en van anderen te leren. En door onze expertise te delen met onze opdrachtgevers. Onze jongste aanwas koppelen wij aan meer ervaren ontwikkelaars. Omdat wij geloven dat de combinatie van talent én ervaring werkt.

quote

André de Reus

"Ik heb een fascinatie voor de stad en stedelijke ontwikkeling. Het creëren van goede gebouwen en plekken in de stad is een weerbarstig en tijdrovend proces. Ik steek er echter met alle plezier mijn energie in. Dat doe ik met de overtuiging dat bewoners, gebruikers en eigenaren het resultaat waarderen. Als dat de impact is van mijn inspanningen dan is dat de beste beloning denkbaar."

André de Reus

Ato Cardna

"Over iedere vierkante meter van de gebouwde omgeving is in zekere zin nagedacht. Hoe zorgen we voor een zo optimaal en duurzaam mogelijk gebruik van deze ruimte? Hoe zorgen we ervoor dat het eindresultaat aansluit bij de wensen en behoeftes? Het geeft mij veel voldoening om als initiatiefnemer betrokken te zijn bij de invulling van dit soort vraagstukken."

Ato Cardna

Ed Heijstee

"Vastgoedontwikkeling is net als mijn hobby wielrennen: zonder een goede ploeg ben ik nergens. Niet opgeven en eraan blijven hangen. Om te winnen moet ik precies op het goede moment demarreren. Als ik ga, ga ik volle bak en kijk ik niet meer om."

Ed Heijstee

Elly de Boer

"Mijn hart gaat sneller kloppen van helemaal in een opgave duiken en focus hebben op wat je wil. Dat doe ik door een mix van voelen, verbeelden en verzamelen van verhalen en informatie. Bij het zelf ontwerpen en laten bouwen van mijn eigen huis en tuin heb ik deze flow ook ervaren en dat geeft ontzettend veel voldoening en plezier."

Elly de Boer

Galtjo van Zutphen

"Vastgoedontwikkeling is net als koken: ik probeer met de beschikbare ingrediënten een heerlijke maaltijd te maken. Dat doe ik op basis van kennis en creativiteit bij het samenstellen van de gerechten. Samen met mijn tafelgenoten genieten van het diner, dat is mijn doel."

Galtjo van Zutphen

Luke Visser

"Ik vergelijk de vastgoedontwikkeling weleens met mijn sport voetbal. Door veel te trainen leg je de lat steeds hoger en ontdek je de sterke kanten van je teamgenoten. Zo probeer je elke wedstrijd, samen met het team het gewenste einddoel te bereiken. Om aan het eind van het seizoen als kampioenen met veel plezier en tevredenheid terug te kijken op de weg naar het kampioenschap."

Luke Visser

Maritza Maduro

"Ik houd er van om steeds iets nieuws te leren. Dat kan een studie Mandarijn zijn of een opfriscursus Spaans, maar ook het eigen maken en implementeren van een nieuw financieel systeem, vind ik erg leuk. Bij Did Vastgoedontwikkeling krijg ik de mogelijkheid om mijzelf te blijven ontwikkelen, parallel aan de ontwikkeling van het bedrijf."

Maritza Maduro

Marleen van den Broek

"'Getting things done’, samen de schouders eronder, nooit opgeven, oog blijven houden voor het eindresultaat maar flexibel blijven in de weg daar naar toe. En dat is precies waarom ik zo graag overal ter wereld rond fiets. Je weet uiteindelijk wel (ongeveer) waar je naar toe wilt maar je moet flexibel zijn om dat doel te bereiken."

Marleen van den Broek

Maya Sluyter

"Mijn filosofie met dressuur gebruik ik ook in mijn werk. Vanuit harmonie en geduld voel ik mij als directiesecretaresse als een spin in het web."

Maya Sluyter

Theo Boode

"Ik word enthousiast van gebieds- en vastgoedontwikkelingen die bijdragen aan aantrekkelijke en duurzame plekken om te wonen, te werken of te recreëren. Energie krijg ik van de manier waarop dit wordt bereikt. Bij tegenwind kom ik op voor het belang van het project, concessies doen aan de kwaliteit van een plan gaat mij slecht af."

Theo Boode

Wilbert de Rooij

"'Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen' - Johan Cruijff. Een goed resultaat begint met een helder plan. Dit plan heeft betrekking op de spelopvatting, de kwaliteiten van het team en op de verwachting van het spelverloop. Door continu te anticiperen op elkaars handelen leg je de basis; door actief te participeren en initiatief te nemen beslis je de wedstrijd."

Wilbert de Rooij