Op 't Hof

Nieuw-Vennep

Op ’t Hof in Nieuw-Vennep wordt een nieuw woonwijkje met 23 eengezinswoningen. Doordat de woningen met de voorkanten naar elkaar zijn gericht, ontstaat een knus hof. Bewoners kunnen kiezen voor de privacy van de achtertuin of de sociale interactie van het autovrije hof aan de voorzijde.

Bij de inrichting van het hof besteden we veel aandacht aan het stimuleren van spelen, bewegen en ontmoeten. Zo komen er speelvoorzieningen, ontmoetingsplekken en wandelpaden en dat allemaal in een groene omgeving. Gezond Wonen en Vitaal Leven staat hier duidelijk centraal!

Elke woning krijgt een pergola en openslaande deuren aan de voorzijde. Dit zorgt ervoor dat de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Bij mooi weer hebben bewoners er een extra ‘kamer’ bij!

Op deze mooie locatie in Nieuw-Vennep maken bedrijfsloodsen plaats voor 23 eengezinswoningen. Hiermee leveren we een bijdrage aan de grote woningbehoefte in de gemeente Haarlemmermeer.

“Door de persoonlijke invulling die bewoners geven aan de ruimte met meubels en plantenbakken ontstaat een levendig geheel. Elk huis krijgt een eigen gezicht. Ik zie het helemaal voor me hoe ouders hier genieten van het zonnetje, terwijl buurkinderen met elkaar spelen in het hof.” - René van der Maten, Architect


Locatie

Nieuwsberichten

Facts & Figures:

Status
In uitvoering
Rol
Ontwikkelaar
in samenwerking met Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen
Architect
MB Architecten
Aannemer
Thunnissen Bouw
Jaar
2016 - heden
Plaats
Nieuw-Vennep
Programma

23 eengezinswoningen