Buurtontwikkeling samen versnellen
13.12.23

Buurtontwikkeling samen versnellen

BUURTONTWIKKELING SAMEN VERSNELLEN | BuurtBoost, initiatief van VORM, slaat de handen ineen met Did Vastgoedontwikkeling, om buurtontwikkeling in Nederland samen te versnellen. De gevestigde naam ‘BuurtBoost’ – de buurtontwikkelaar met een maatschappelijke missie – blijft gehandhaafd in de samenwerking. Deze daadkrachtige samenwerking stelt ons in staat om samen met corporaties, gemeenten en bewoners versneld naoorlogse buurten te verbeteren en woningen toe te voegen. Hans Meurs, CEO VORM vertelt: “In de groei van BuurtBoost is dit een logische keuze. Did Vastgoedontwikkeling is met een team van ervaren en jonge vastgoed- en gebiedsontwikkelaars ook al langere tijd bezig met het creëren van duurzame en inspirerende leefomgevingen en werkt veel samen met woningcorporaties. Samen kunnen we nog meer betekenen en sneller stappen maken in het oplossen van de woningbouwopgaven van Nederland.”

BuurtBoost werkt als buurtontwikkelaar vanuit een maatschappelijke missie aan woongeluk voor iedere bewoner. Met een integrale daadkrachtige buurtaanpak realiseert het team breed gedragen verbeterplannen op buurt- en gebouwniveau voor naoorlogse buurten. De fysieke omgeving en voorzieningen nemen we daarin mee en ook de sociale verbetering wordt met de juiste partners onderzocht. Did Vastgoedontwikkeling sluit zich vanaf nu officieel aan als partner in BuurtBoost. Ed Heijstee, mede-oprichter van Did Vastgoedontwikkeling: “We zijn heel blij met de samenwerking met VORM. Hierdoor kunnen we het verschil gaan maken in de buurtaanpak door opschaling en ontwikkeling met daadkracht. We spreken dezelfde taal en hebben er veel zin in.”

BuurtBoost werkt samen met bewoners, gemeenten, corporaties en andere belanghebbenden aan bestaande buurten. De bewoners spelen hierin een prominente rol, want alleen samen kunnen we de buurt een positieve boost geven.