Theo Boode versterkt team Did Vastgoedontwikkeling
01.12.22

Theo Boode versterkt team Did Vastgoedontwikkeling

Theo boode versterkt sinds 1 december het Did team als senior ontwikkelaar. 

Theo is al ruim 30 jaar actief binnen de vastgoed- en gebiedsontwikkeling. In eerste jaren vanuit adviesbureau’s in de rol van adviseur en (gedelegeerd) projectmanager-/ontwikkelaar. De afgelopen 5 jaren vanuit woningcorporatie Portaal en BAM Wonen. Hij richt zich bij voorkeur op ontwikkelingen met maatschappelijk relevantie en wil bijdragen aan ontwikkelingen die de gebouwde omgeving aantrekkelijker maken als woon-werk en verblijf plek.

Zijn ervaring is zeer divers met de ontwikkeling van utiliteitsgebouwen zoals kantoren en politiebureaus en maatschappelijk vastgoed zoals bibliotheken, schoolgebouwen en een zwembad. De afgelopen jaren is de nadruk is zijn werk komen te liggen op de woningbouw. Daarbij heeft hij vanuit verschillende posities in het werkveld deelgenomen. Als (gedelegeerd) opdrachtgever vanuit de woningcorporatie, projectleider grondzaken bij de gemeente Amsterdam en vanuit de rol van (commercieel) projectmanager bij BAM Wonen.  

Theo richt zich bij voorkeur op ontwikkelingen met maatschappelijk relevantie en wil bijdragen  aan ontwikkelingen die de gebouwde omgeving aantrekkelijker maken als woon-werk en verblijf plek. Zijn werkstijl kenmerkt zich door het vroegtijdig creëren van helderheid over de aanpak en managen van reële verwachtingen bij stakeholders over het fysiek, financieel en maatschappelijk projectresultaat. Welkom Theo! 

Specialismen: Opdrachtgeverschap, projectontwikkeling, aanbesteding- /contract- en financieel management, planning.