Feestelijk Start Bouw Event bij Hof.24 centrum Hoofddorp
22.09.23

Feestelijk Start Bouw Event bij Hof.24 centrum Hoofddorp

Hoofddorp - Op woensdag 20 september 2023 vierden toekomstige bewoners en de projectbetrokkenen de start bouw van Hof.24. Het event was een groot succes: met zo’n veertig aanwezigen proostten we op deze bijzondere mijlpaal én maakten we een officieel begin met de bouw van Hof.24. De eerste bewoners krijgen naar verwachting in de loop van 2024 de sleutel van hun nieuwe huis.

Bijna alle bewoners waren aanwezig en maakten kennis met elkaar onder het genot van een drankje en een lekkernij, verzorgd door de lokale Barista Company & Hoofddorpse Bakkerij Gorthuis. Alle Hofwoningen zijn uitverkocht, de laatste Herenhuizen en één tweekapper zijn nog te koop voor wie de volgende keer wil aansluiten als buur. 

De genodigden werden woensdagmiddag feestelijk ontvangen op de bouwlocatie van Hof.24. Het evenement begon met een warm welkom door Ed Heijstee (namens Did Vastgoedontwikkeling & Thunnissen ontwikkeling), Bart Maas (namens Thunnissen Bouw) en wethouder Jurgen Nobel (gemeente Haarlemmermeer). Ze vertelden trots te zijn op de start van de bouw en feliciteerden de toekomstige bewoners met de aankoop van hun nieuwe huis.

Het hoogtepunt van de middag was ongetwijfeld het moment waarop de eerste paal in de grond in ging. Namens de toekomstige bewoners gingen twee kinderen samen met de wethouder aan de slag met de heimachine: het officiële begin van de bouw van de woningen. De woningen komen te  liggen aan een autovrij binnenhof. Het hof biedt het beste van twee werelden, aan de bewoner de keuze waar ze genieten van de zon, rust of gezelligheid. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een kopje koffie samen met uw buren in het hof. Heeft u hier geen behoefte aan, dan geniet u van de rust en privacy in uw eigen achtertuin.  

Over Hof.24
Op de voormalige Benelite-locatie in het centrum van Hoofddorp, komen 24 stijlvolle en energiezuinige woningen. Hof.24 is ontworpen in een moderne architectuur, voorzien van bijzondere detaillering. Er komen verschillende typen woningen, die  in type en uitvoering verschillen, maar duidelijk familie van elkaar zijn. Door de variatie in woningen, beukmaat en uitstraling ontstaat er een gevarieerd en sfeervol beeld. Bovendien worden de woningen duurzaam gebouwd en voorzien van alle gemakken van nu.  Naar verwachting kunnen de eerste bewoners in het 3e kwartaal 2024 hun nieuwe woning betrekken. Voor meer informatie over het project en woningaanbod kijk op: www.hof24.nl

Contactgegevens
Voor meer informatie over Hof24, het start bouw event, of voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via hof24@didbv.nl of via de makelaar op 0252-530119 of nieuwbouw@hofzichtmakelaars.nl