Park Rijnsoever Deelplan Schittering in verkoop
01.07.21

Park Rijnsoever Deelplan Schittering in verkoop

Park Rijnsoever Deelplan Schittering, een woningbouwproject met 30 appartementen en 2 penthouses met royale buitenruimtes is afgelopen week succesvol in verkoop gegaan.

“De appartementen zijn ideaal voor één of tweepersoonshuishoudens die geen zin meer hebben in het onderhouden van een tuin maar wel een mooie buitenruimte willen hebben” vertelt Jaap Van Oostrum RMT, nieuwbouwmakelaar van De Leeuw Makelaardij. “De appartementen – zeker op de hoger gelegen verdiepingen – hebben vanaf het balkon een prachtig uitzicht. Vanuit een aantal kijk je tot aan de duinen en het strand.”

KVDK | Architecten BNA heeft het plan zo ontworpen dat het qua architectuur naadloos aansluit bij de architectuur in dit deel van de wijk. Het materiaalgebruik in lichte genuanceerd baksteen verwijst naar de verschillende kleuren duinzand. De karakteristieke horizontale architectuurstijl past bij de landschappelijkheid en de weidse uitzichten over de duinen en de zee.

Did Vastgoedontwikkeling ontwikkelt in Katwijk, namens Campri Vastgoed B.V., onder andere de locatie Park Rijnsoever, waar in totaal 144 woningen worden gerealiseerd.

Duidelijk Did.

Park Rijnsoever
In ontwikkeling | Katwijk

Park Rijnsoever

Met de ontwikkeling van Park Rijnsoever direct gelegen aan de duinen in Katwijk wordt de gebiedsontwikkeling Rijnsoever afgerond.