Start bouw 2e fase Rijnsoever
09.09.21

Start bouw 2e fase Rijnsoever

Ons eerste start bouw feestje sinds lange tijd! Vink Bouw organiseerde een klein feestje zodat de kopers van de vijfentwintig woningen in de tweede fase van Park Rijnsoever even konden kijken hoe de vlag erbij hing. Wethouder Adger van Helden hielp samen met een van de kopers mee met het leggen van de laatste vloerplaat.

Wat meteen opviel is de gemêleerde groep: van alleenstaand, tot stellen (nog) zonder kids, oudere stellen, gezinnen met jonge kinderen, gezinnen met pubers én veel verschillende achtergronden. Leuk om alle blije en trotse gezichten te zien, buren die voor het eerst kennismaken en mensen die enthousiast de eerste stappen in hun ‘woonkamer’ zetten. De kopers zitten bomvol ideeën die komend jaar werkelijkheid gaan worden!

Dank voor de fijne samenwerking Vink Bouw (Patrick Immerzeel), KVDK | Architecten BNA (Tim, Twan en Wim), AmaiAmai (Anne Martine), Heilbron Leiden & De Leeuw Makelaardij en Hypotheken (Jaap)

We ontwikkelen dit project namens Campri Vastgoed B.V.

Park Rijnsoever
In ontwikkeling | Katwijk

Park Rijnsoever

Met de ontwikkeling van Park Rijnsoever direct gelegen aan de duinen in Katwijk wordt de gebiedsontwikkeling Rijnsoever afgerond.