Anterieure overeenkomst getekend voor Op 't Hof
16.10.20

Anterieure overeenkomst getekend voor Op 't Hof

De Ontwikkelcombinatie Hoofdweg Nieuw-Vennep VOF – een samenwerking tussen Did Vastgoedontwikkeling en Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. – heeft een anterieure overeenkomst getekend met de Gemeente Haarlemmermeer voor de realisatie van het nieuwbouwproject Op ’t Hof: 23 eengezinswoningen in Nieuw-Vennep.

De bedrijfsloodsen op de locatie maken plaats voor woningen, die zo gepositioneerd zijn dat een hof ontstaat. Een ideale situatie waarin bewoners kunnen kiezen voor de privacy van de achtertuin of de sociale interactie van het veilige autovrije hof aan de voorzijde. Gezond Wonen en Vitaal Leven is de inzet in het plan, waarbij spelen, bewegen en ontmoeten in een groene omgeving wordt gestimuleerd. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan door het aanbrengen van een speelvoorziening, het creëren van ontmoetingsplekken en een toegankelijke padenstructuur in een groene setting.

Met de realisatie van de 23 eengezinswoningen wordt ingespeeld op de grote woningbehoefte in de Gemeente Haarlemmermeer.

Het ontwerp van de woningen is van MB architecten en de woningen zullen door Thunnissen gebouwd gaan worden.

Duidelijk Did.

Op 't Hof
Gerealiseerd | Nieuw-Vennep

Op 't Hof

Op een voormalig bedrijventerrein wordt een nieuw woonwijkje gerealiseerd waarin alle woningen gelegen zijn aan een groen en knus hof in Nieuw Vennep.