Het Broekmanhuis genomineerd voor Arie Keppler prijs 2020
05.10.20

Het Broekmanhuis genomineerd voor Arie Keppler prijs 2020

Het Broekmanhuis is genomineerd voor de Arie Keppler prijs 2020! Brengen jullie je stem uit op dit project?

Samen met de CPO groep, Ponec de Winter, De Wijde Blik Communicatie en Bot Bouw hebben we hard gewerkt om dit project mogelijk te maken. Het is gelukt om het voormalige schoolgebouw te transformeren in 24 betaalbare koopwoningen op maat met een grote collectieve tuin en een gemeenschappelijke ruimte.

Het Broekmanhuis is een kleinschalig ontwikkeling met enorme impact in Osdorp, Amsterdam. Op een uitdagende plek, in een omgeving met een eenzijdig woningaanbod (vooral in de sociale huur) en een weinig gedifferentieerde bevolkingssamenstelling. De bewoners van het Broekmanhuis maken er samen een succes van. Het Broekmanhuis is een de prachtige toevoeging voor de buurt.

Een mooi voorbeeld van gezond wonen en vitaal leven in Amsterdam Osdorp. Wij zijn trots en gaan voor de winst. Leuk als je je stem uitbrengt.

We zijn op zoek naar nieuwe plekken voor dit soort initiatieven. Bent u een gemeente of corporatie met vastgoed dat toe is aan een nieuwe levensfase? Neemt dan gerust contact met ons op.

https://www.mooinoord-holland.nl/mooinoord-holland-inzendingen/broekmanhuis-amsterdam-osdorp/

Duidelijk Did.

Broekmanhuis
Gerealiseerd | Amsterdam

Broekmanhuis

Van kinderdagverblijf naar bewonersgroep. Dat is het resultaat van de samenwerking met de zeer betrokken bewoners van de coöperatie Broekmanhuis.