Bink Park

Bilthoven

In samenwerking met de gemeente De Bilt en direct omwonenden ontwikkelen DID en Aalberts een nieuwe woonbuurt. Op de locatie van het oude politiekantoor in Bilthoven is een woonbuurt in ontwikkeling met een diversiteit aan woningtypen voor verschillende doelgroepen. Het plan omvat een mix van appartementen en eengezinswoningen, maar ook van koop en huur.

Om de nieuwe woonbuurt alvast op de kaart te zetten is Buro Lou ingeschakeld om het gebouw en het terrein te beheren. Zij laten het gebied nu al bruisen. Er is in het voormalig kantoor een lunch en borrel-café gestart onder de naam House Of TOAST. In de oude gevangenis zit een heuse micro-bakkerij genaamd De Bakkert in De Bajes. En de voormalige ME-Loods is in gebruik door Kunststichting Watdajel.

Met behulp van een programmaraad wordt de maatschappelijke en culturele programmering vormgegeven. Zo geeft Buro Lou alle ruimte aan lokale initiatieven. Een plek voor ontmoeting en verbinding, een plek voor iedereen.


Locatie

Facts & Figures:

Status
In ontwikkeling
Rol
Ontwikkelaar
in samenwerking met Aalberts Ontwikkeling BV
Architect
nnb
Aannemer
Aalberts Bouw BV
Jaar
2020 - heden
Plaats
Bilthoven
Programma

nnb